Laetus ‘Educatief’
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object

Agenda

Karim Bennamar

20-01-2020
20 januari

Veel van ons denken, en dus ook ons (professioneel) handelen, is gebaseerd op aannames. Deze aannames worden zelden systematisch onderzocht. Als we deze aannames analyseren, kunnen we ze in twijfel trekken en vervangen door andere, radicaal nieuwe aannames. We gebruiken een methode van herkaderen/reframing om dit te doen.

Trip Milaan

08-06-2017
08 juni

Milaan met Zuzanna Skalska!

Zuzanna is trendforecaster en reist daarvoor de wereld rond. Ze zoekt het nieuwste van het nieuwste op allerlei beurzen en is vaak het meest geinteresseerd in de inhoudelijke gedachten achter deze innovaties. Ze komt terug met verhalen en kan deze ordenen en verrijken met haar ideeën en visie.

Ze deelt graag haar kennis over de toekomst in grote en kleine settings.

Tijdens de Milaan reis zullen we diverse locaties bezoeken die anders en nieuw zijn en een ‘verhaal’ hebben.  Onder begeleiding van Zuzanna gaan we een reis langs inspiratie maken die ons bewust maakt van de veranderingen bij de consument, maar ook de veranderingen in de eigen organisatie. Aan de hand van de geselecteerde locaties gaan we tijdens deze dagen nieuwe perspectieven ontdekken.

Denk aan Eataly, Corso Como 10, Prada Fundacion, maar alles onder voorbehoud, want de voorbereidingsreis komt nog in april. En we zullen keuzes moeten maken.

Vluchttijden:
AMS Milaan Malpensa 8 juni 08.40 - 10.20
​Milaan Malpensa AMS 9 juni 18.30 - 20.20