Laetus ‘Educatief’
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object

Agenda

Karim Bennamar

20-01-2020
20 januari

Veel van ons denken, en dus ook ons (professioneel) handelen, is gebaseerd op aannames. Deze aannames worden zelden systematisch onderzocht. Als we deze aannames analyseren, kunnen we ze in twijfel trekken en vervangen door andere, radicaal nieuwe aannames. We gebruiken een methode van herkaderen/reframing om dit te doen.

Bedrijfsbezoek Biohorma

12-09-2016
12 september

Op 12 september zijn we te gast bij Biohorma voor een inspirerend bezoek aan de A.Vogeltuinen. Verscholen tussen de bossen op landgoed Zwaluwenburg in ’t Harde kweekt Biohorma op 15 hectare geneeskrachtige kruiden die worden verwerkt in natuurlijke geneesmiddelen en voedingssupplementen. Op dit landgoed van Stichting Geldersch landschap werkt Biohorma nauw samen met o.a. zorgboerderij Westbroek en de lokale biologische boer. De A.Vogeltuin wordt jaarlijks door naar schatting 50.000 mensen bezocht die zo geïnformeerd worden over de filosofie van Alfred Vogel en worden geïnspireerd tot een natuurlijke en gezonde levensstijl.