Laetus ‘Educatief’
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object

Agenda

Karim Bennamar

20-01-2020
20 januari

Veel van ons denken, en dus ook ons (professioneel) handelen, is gebaseerd op aannames. Deze aannames worden zelden systematisch onderzocht. Als we deze aannames analyseren, kunnen we ze in twijfel trekken en vervangen door andere, radicaal nieuwe aannames. We gebruiken een methode van herkaderen/reframing om dit te doen.

Kitty Koelemeijer

11-04-2016
11 april

Prof.dr.ir. Kitty Koelemeijer is hoogleraar Marketing & Retailing aan Nyenrode Business Universiteit, commissaris en adviseur. Ze is een regelmatige spreker op conferenties en zakelijke bijeenkomsten.
We staan aan het begin van een tijdperk van enorme verandering. Nieuwe technologieën hebben grote impact op het gedrag van consumenten en bieden ongekende mogelijkheden voor retailers, producenten en dienstverleners. Kitty Koelemeijer combineert in haar lezingen inspiratie en innovatie. Soms provocerend, altijd onderbouwd met recente wetenschappelijke inzichten en gericht op kansen.
Kitty Koelemeijer heeft ruime ervaring in de advisering van en masterclasses voor een groot aantal nationale en internationale ondernemingen en organisaties, waaronder retailers en toeleveranciers in food en non-food, fashion, telecom en media, energie, farmacie, supply chain management, banken en verzekeringsmaatschappijen, uitgeverijen, vastgoedondernemers en consultants.
Kitty Koelemeijer schrijft ook opiniestukken voor RTLZ. Dit is de link naar haar meest recente column voor RTLZ.
http://www.rtlz.nl/opinie/column/kitty-koelemeijer/selling-goods-such-small-business