Laetus ‘Educatief’
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object

Agenda

Karim Bennamar

20-01-2020
20 januari

Veel van ons denken, en dus ook ons (professioneel) handelen, is gebaseerd op aannames. Deze aannames worden zelden systematisch onderzocht. Als we deze aannames analyseren, kunnen we ze in twijfel trekken en vervangen door andere, radicaal nieuwe aannames. We gebruiken een methode van herkaderen/reframing om dit te doen.

Trip Budapest

15-04-2015
15 april

Onze reisbestemming voor 2015 is bekend en het wordt… twee dagen én twee nachten BUDAPEST!
Vertrek: woensdag 15 april (aanwezig om 15.30 op luchthaven Eindhoven, vlucht vertrekt om 17.35, aankomst in Budapest om 19.35)

Retour: vrijdag 17 april (vertrek vanuit Budapest 15.05, aankomst in Eindhoven om 17.25)
Samen met de Hongaarse Anna Balazs zijn we bezig met het invullen van een inhoudelijk sterk en afwisselend programma. We zullen onder andere een bezoek brengen aan het meest interessante winkelcentrum (Western City Centre) en daar enkele winkels gaan bezoeken met typisch Hongaarse merken (onder andere Hélia). Ook zal er een ontvnagst zijn op de ambassade met een presentatie verzorgd door de (vervangend) ambassadeur in Budapest en/of een lid van de Dutch Hungarian Chamber of Commerce. Zij zullen in staat zijn ons meer te vertellen over de retail in Hongarije en de Hongaarse consument. Uiteraard mogen ook een city tour (met bezoek apotheek, markthal en Unicum) en een bezoek aan een badhuis niet ontbreken.